SmartisDay22

Smartis je 13. oktobra gostil #SmartisDay22 v Grand Plaza Hotel Ljubljana.

Udeleženci so imeli priložnost prisluhniti vodilnim strokovnjakom na IT področju, izvedeti več o Smartisovih storitvah, videti kako teorija izgleda v praksi, ter spoznati IT strokovnjake iz tujine.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili našim gostom Dennis Lauwers – IBM, Franci Ljubič – Slovenske železnice, Andrej Crepinsek – Hisense Group, Tihomir Cirkvenčić – IBM, Jaka Erjavec – Kriptomat za znanje in izkušnje, ki so jih delili z nami.

Seveda moramo omeniti tudi naše “hišne” Smartis strokovnjake Dejan Dolar, Primoz Kusar, Karlo Petravić, Gregor Cvek, Matej Cerk,in Tilen Čuk , za njihov prispevek in odlične predstavitve. Posebna zahvala gre tudi voditeljici Bernardi Žarn za odlično vodenje in povezovanje. Hvala tudi vsem, ki so poskrbeli, da da je naš dogodek potekal nemoteno in da so se naši gostje počutili udobno: Mariji Mardonović (The Events), Vinarstvu Rossi, Grand Plaza Hotel Ljubljana

Posebna zahvala gre vam, našim gostom, ker ste si vzeli čas in preživeli dan z nami. Upamo, da ste uživali v #SmartisDay22 in da ste izvedeli veliko koristnega in novega.

Slika pove več kot tisoč besed, zato vas vabimo, da si spodaj pogledate utrinke z naše prireditve!

X