Dogodek se bo odvijal v Ljubljani, 23.11.2021 – podroben čas in lokacija dogodka bosta znana v kratkem!

Rešitve v oblaku so dandanes pravzaprav nuja za vsa podjetja, ne glede na panogo. Danes smo priča postopni selitvi podjetij in njihovih procesov na oblak. Posledica tega so razpršeni podatki na več različnih lokalnih oblačnih infrastrukturah.

Ustrezna zaščita takih razpršenih podatkov predstavlja velik zalogaj za varnostne ekipe. Časovno potratne in drage migracije projektov, poleg neprestanega preklapljanja med zasloni in projekti, predstavljajo velike preglavice za skrbnike varnega delovanja.

Vendar brez skrbi, IBM Cloud Pak for Security je tukaj za vas!

IBM Cloud Pak for Security ponuja edinstveno platformo, ki vam omogoča hitro integracijo že obstoječih varnostnih orodij ter globlji vpogled v nevarnosti, ki grozijo vašemu hibridnemu večoblačnemu okolju (hybrid multicloud). Zahvaljujoč neodvisnemu operacijskemu okolju lahko IBM Cloud Pak deluje povsod, brez premika vaših podatkov.

Pridružite se nam in izvedeli boste več o paketu Cloud Pak for Security in kako vam lahko pomaga. Začeli bomo s predstavitvijo Cloud Pak for Security in njegovimi zmogljivostmi. Sledil bo celovit pregled in prikaz delovanja omenjenega produkta. Seveda bomo na koncu tudi na voljo za vaša morebitna vprašanja.

Vabimo vse, ki vas zanima Cloud Pak for Security, zlasti obstoječe uporabnike IBM Qradar in Guardium, saj bomo spregovorili tudi o licenčnih spremembah in nadgradnih možnostih.

Registracije za dogodek so odprte ! (link odspodaj)

https://363zxflisi6.typeform.com/to/m2nWmGOs

Veselimo se vašega obiska!

Pomembno obvestilo:
– Podroben čas in lokacija dogodka bosta znana kmalu (brez skrbi, obvestili vas bomo pravočasno) 🙂
– Dogodek bo organiziran v skladu s pravili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, če se bo epidemiološka slika še poslabšala, bomo dogodek gostili na spletu.

O morebitnih spremembah vas bomo sproti obvestili.

X